TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE‐ULUI
www.trencadis.ro

INAINTE DE A UTILIZA ACEST SITE, VA RUGAM SA CITITI CU ATENTIE ENUNTURILE DE MAI JOS, CARE SE APLICA ACESTUI SITE SI TUTUROR MATERIALELOR DIN INTERIORUL LUI. Accesul la prezentul Site precum si folosirea lui sunt permise numai in concordanta cu Termenii si Conditiile de mai jos si cu legea statului roman

In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in acest document sau cu Politicile de Securitate a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, nu accesati sau folositi acest SITE si serviciile oferite prin intermediul acestuia. Pentru utilizarea acestui Site este necesara citirea si acceptarea acestor termeni si conditii in totalitate.

Prin acceptarea conditiilor afirmati fie ca aveti peste 18 ani, fie ca sunteti minor cu varsta de cel putin 14 ani si aveti consimtamantul parintelui sau al tutorelui legal pentru a accepta conditiile. De asemenea, afirmati ca sunteti in masura si competent sa intelegeti termenii, conditiile, obligatiile, afirmatiile, reprezentarile si garantiile stabilite mai jos si sa le respectati.

DACA AVETI VARSTA MAI MICA DE 14 ANI, VA RUGAM SA INCETATI UTILIZAREA SITE‐ULUI www.trencadis.ro​

Prin accesarea in continuare a acestui SITE si a serviciilor oferite in cadrul acestuia, va exprimati acordul cu termenii si conditiile detaliate mai jos.

VA ADUCEM LA CUNOSTINTA CA PREZENTUL SITE ESTE DESTINAT PROMOVARII SERVICIILOR DE DEZVOLTARE SOFTWARE LA COMANDA.

Acest site este sub controlul si este operat de:

TRENCADIS CORP S.R.L.
Reg. Com: J24 /31 /2007
CUI: RO20415754
Adresa: Str. Argesului nr. 14, Baia Mare, Jud. Maramures, Cod postal: 430404
Conturi IBAN: RO08BTRL02501202L43218XX
Banca Transilvania

Acest site este conceput pentru persoanele cu resedinta in Romania. Fiindca site‐ul poate fi accesat din diferite alte tari din intreaga lume, iar fiecare din aceste tari are legi care pot fi diferite de cele din Romania, la accesarea site‐ului atat noi, cat si dumneavoastra, suntem de acord ca, la toate chestiunile aparute din sau legate de utilizarea si continutul acestui site, sa se aplice legislatia din Romania. Sunteti, de asemenea, de acord cu si prin prezenta sa va supuneti la jurisdictia exclusiva a instantelor de judecata din Romania competente in ceea ce priveste asemenea chestiuni.

Societatea isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile de utilizare fara notificarea prealabila, orice modificare devenind efectiva si producand efecte incepand cu momentul postarii lor pe acest Site. Accesand legatura "termeni si conditii" puteti lua cunostinta de cea mai recenta versiune a acestora.

Societatea va avea dreptul sa schimbe, suspende, inceteze sau restrictioneze folosirea Site‐ului in tot sau in parte, in orice moment, pe baza de motiv intemeiat si fara nici o notificare, Societatea neputand fi tinuta raspunzatoare pentru nici un prejudiciu adus persoanelor care utilizeaza acest Site.

Site‐ul pe care l‐ati accesat este un site internet gratuit care furnizeaza informatii si servicii ce fac obiectul prezentilor termeni si conditii.

Limite ale utilizarii Site‐ului

Atunci cand accesati Site‐ul declarati ca sunteti de acord sa folositi acest serviciu numai in scopuri legale. Mai exact va obligati sa:

 1. nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, acordati licente, creati produse derivate, transferati sau vindeti orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;

 2. nu veti permite sau nu veti autoriza vreo terta persoana sa foloseasca Site‐ul pentru a transmite sau a receptiona material care contravine oricarei legi sau dispozitii legale in vigoare, de natura obscena, amenintator, agresiv, defaimator, rasista etc;

 3. nu veti desfasura si nu veti permite desfasurarea activitatilor de cracking sau hacking, sau a atacurilor de genul "negarea serviciului" (Denial of Service); utilizatorii care violeaza securitatea Site‐ului, a sistemelor sau retelelor serverelor pe care acesta este mentinut pot fi actionati in instanta, civil si penal;

Prin accesarea si utilizarea acestui Site declarati ca sunteti de acord sa exonerati de raspundere si sa nu actionati Societatea in justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea Site‐ului si a Internetului, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), cost, actiune, proces, pretentie, stricaciune, prejudiciu, cheltuiala (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alta raspundere, suferita in vreun fel sau provocata direct sau indirect de Societate ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre vizitator a acestor termeni si conditii.

Conexiuni catre alte site‐uri

Site‐ul poate contine anumite conexiuni catre pagini de Internet ale unor terte parti. Prin accesarea conexiunilor catre alte site‐uri va asumati raspunderea de a respecta termenii si conditiile ce guverneaza site‐urile respective.

Prin acceptarea acestor termeni si conditii acceptati implicit faptul ca Societatea nu poate controla, in nici o masura, continutul tertelor site‐uri. Prin urmare, Societatea nu isi asuma nici o responsabilitate fata de vizitatori cu privire la informatiile de orice natura continute pe respectivele site‐uri.

Orice includere de link‐uri spre alte site‐uri este realizata pentru singurul motiv de a veni in ajutorul vizitatorilor Site‐ului si nu implica sprijinirea de catre Societate a materialului disponibil pe sau prin acele site‐uri si nici vreo asociere cu operatorii lor. Vizitatorul acceseaza acele situri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

„Datele cu caracter personal” se refera la informatiile personale de identificare pe care le putem colecta de la vizitatorii acestui site, cum ar fi numele, data nasterii, adresa, sexul, adresa de email, numar de telefon, etc.

Va prezentam in continuare doar informatii cu caracter general, cu scop de informare prealabila a dumneavoastra in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal.

Operatorul datelor colectate prin intermediul acestui site este:

TRENCADIS CORP S.R.L.
Reg. Com: J24 /31 /2007
CUI: RO20415754

Orice operatiune de prelucrare a datelor cu caracter personal ce se va desfasura prin intermediul acestui site va fi insotita de informatii detaliate si explicite, care sa va permita sa faceti alegerile corespunzatoare, in conformitate cu drepturile si interesele dvs legitime, aplicabile de la caz la caz.

TRENCADIS CORP SRL va inregistra doar acele date personale pe care le veti completa de buna‐voie. TRENCADIS CORP SRL va asigura ca nu va colecta niciun fel de date personale cu ocazia vizitarii acestui site de catre dumneavoastra, daca nu ne veti furniza voluntar aceste date, printr‐o manifestare de vointa expresa si neechivoca in acest sens. Atunci cand ne furnizati aceste date personale, va vom indica in mod expres scopul in care intentionam sa folosim acele informatii in felurile descrise in cadrul acestor Termeni legali, sau in cadrul prezentului site si va vom cere consimtamantul expres si neechivoc pentru orice asemenea utilizare.

Astfel, datele dumneavoastra personale ce vor fi colectate in activitati promotionale ulterioare, vor intra in baza de date a TRENCADIS CORP SRL, inregistrata la ANSPDCP sub numarul de operator 35982, si vor fi prelucrate prin agenti desemnati de acesta, ce pot fi adusi la cerere la cunostinta fiecarui participant in parte si care vor actiona in calitate de imputernicit al Societatii. Datele dumneavoastra personale vor fi dezvăluite doar angajatilor Societatii si angajatilor imputernicitului, in scopul prelucrarii.

TRENCADIS CORP SRL este inregistrata in calitate de operator pentru prelucrarea de date cu caracter personal:

 1. in scop de servicii de comunicatii electronice: licitatii online, dezvoltari de soft la comanda – aplicatii online sau offline pentru ministere, primarii, consilii judetene, companii publice sau private, banci, platforme e‐commerce, sau orice alte companii care apeleaza la serviciile noastre​ ‐ in Registrul de evidenta ANSPDCP al prelucrarilor de date sub numarul ​35982​, conform Legii nr. 677/2001;

 2. reclama, marketing si publicitate ​ ‐ in Registrul de evidenta ANSPDCP al prelucrarilor de date sub numarul _______, conform Legii nr. 677/2001;

TRENCADIS CORP SRL poate prelucra si alte date ​ pe baza contractelor pe care le are cu diverse companii care apleaza la serviciile noastre​ , pentru realizarea de softuri la comanda pentru anumite aplicatii online/offline. Acest lucru implica anumite activitati precum:

 • introducere informatii cu caracter personal

 • editare date

 • stergere date

 • import date din bazele de date ale beneficiarilor si prelucrarea lor pentru a fi migrate in sisteme informatice noi

 • raportare pe baza informatiilor cu caracter personal si alte activitati ce tin de construirea sistemelor informatice(arhivare, optimizare, etc).

Datele sunt furnizate de catre client pe baza contractului prealabil cu TRENCADIS CORP SRL si sunt folosite strict pe perioada derularii contractelor si strict in interesul clientilor. In acest caz, revine obligativitatea clientilor ce furnizeaza aceste date de a avea consimtamtul prealabil al persoanelor ale caror date vor fi prelucrate, precum si de a informa (daca este cazul) despre faptul ca datele vor fi prelucrate de compania TRENCADIS CORP SRL in vederea dezvoltarii de software la comanda. Compania TRENCADIS CORP SRL nu colecteaza si nu stocheaza astfel de date pentru interes propriu dupa finalizarea contractelor, aceasta fiind strict o cerinta ce trebuie indeplinita pentru a putea presta servicii de natura celor descrise mai sus la anumiti clienti.

TRENCADIS CORP SRL nu poate fi trasa la raspundere pentru nicio sesizare ulterioara din partea persoanelor ale caror date au fost prelucrate, in cazul in care clientul nu a informat acest lucru, revenindu‐i in totalitate clientului.

Durata prelucrarilor

Intentia noastra este aceea de a pastra un contact permanent cu clientii nostri si de a initial legaturi stranse cu potentiali consumatori. De aceea, scopul nostru este sa va oferim o pagina interactiva, care printre altele are drept scop sa rasplateasca fidelitatea vizitatorilor sai. In acest sens, pentru un contact permanent, intentia noastra este ca prelucrarea datelor dvs sa fie efectuata pentru o perioada cat mai indelungata.

Pentru orice operatiune pe care urmeaza sa o facem asupra datelor dvs personale va vom solicita acordul cu privire la durata de prelucrare propusa de noi sau va vom oferi alternative care sa satisfaca nevoile dvs.

Durata prelucrarii pentru datele furnizate prin intermediul formularului de contact de pe site‐ul www.trencadis.ro se face pana la manifestarea dreptului de opozitie. Durata prelucrarii pentru datele furnizate de catre clientii nostri in vederea dezvoltarii de software la comanda (online sau offline) se va face DOAR pe perioada contractuala, datele nefiind stocate si/sau prelucrate dupa predarea softului si/sau terminarea contractelor.

Dupa incetarea prelucrarii, datele dvs vor fi sterse sau transformate in date anonime, ce urmeaza a fi folosite numai in scopuri statistice.

Pentru fiecare activitate ce implica colectare de date personale va veti da acordul pentru includerea datelor dumneavoastra cu caracter personal in baza de date a Societatii. ​Baza de date astfel creata va fi folosita in scopurile: servicii de comunicatii electronice si reclama, marketing si publicitate.

De asemenea, prin activitatile de marketing direct ulterior, puteti fi tinuti la curent cu mesaje informative din partea noastra privind serviciile noastre prin e‐mail, sms, etc. Dezvaluirea datelor personale se va face pana la exercitarea dreptului de opozitie, nu vor fi transferate in strainatate iar comunicarea acestora catre terti se va face doar cu consimtamantul dumneavoastra.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice TRENCADIS CORP SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.Scopul colectării datelor este: SERVICII DE COMUNICATII ELECTRONICE, RECLAMA, MARKETING SI PUBLICITATE. Sunteţi /nu sunteţi obligat(ă) (dupa caz) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare PENTRU A RASPUNDE SOLICITARILOR DUMNEAVOASTRA PRIN INTERMEDIUL FORMULARULUI DE CONTACT DE PE SITEUL ​www.trencadis.ro​ . Refuzul dvs. determină IMPOSIBILITATEA CONTACTARII ULTERIOARE, astfel neavand posibilitatea de a primi raspunsul la solicitarile dumneavoastra pe email si nu veti mai putea fi nici sunat de catre un reprezentant TRENCADIS CORP SRL.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi NU SUNT comunicate ALTOR DESTINATARI.

​Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor detaliate mai jos.

 • dreptul de acces la date: aveti dreptul de a obtine de la Societate, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care va privesc sunt sau nu prelucrate de catre Societate;

 • dreptul de interventie asupra datelor: aveti dreptul de a obtine de la Societate, la cerere si in mod gratuit:

  1. dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;

  2. dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;

  3. realizarea notificarii catre terte persoane carora le‐au fost dezvaluite datele, a oricarei operatiuni efectuate conform lit. a) sau b), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat;

 • dreptul de opozitie: aveti dreptul de a va opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia dumneavoastra particulara, ca datele care va vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare.

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la SEDIUL FIRMEI TRENCADIS CORP SRL. Societatea va fi obligata sa va comunice masurile luate precum si, daca este cazul, numele tertului caruia i‐au fost dezvaluite datele cu caracter personal referitoare la persoana dumneavoastra, in termen de 15 zile de la data primirii cererii.

De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei in cazul in care cererile scrise nu s‐au putut remedia pe cale amiabila in termen de 90 de zile de la data primirii cererii. Datele dumneavoastră NU VOR FI TRANSFERATE în străinătate. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

​Categorii de date prelucrate de TRENCADIS CORP SRL prin formularul de contact: ​numele si prenumele, telefon/fax, adresa (domiciliu, resedinta), email.

​Categorii de date ce pot fi prelucrate de TRENCADIS CORP SRL prin intermediul contractelor cu alte societati in scopul realizarii de aplicatii online si/sau offline: ​numele si prenumele, sexul, data si locul nasterii, cetatenia, telefon/fax, adresa (domiciliu, resedinta), email, profesie, loc de munca, formare profesionala – diplome – studii.

​Categoriile de destinatari ale datelor prelucrate de TRENCADIS CORP SRL: ​persoana vizata si partenerii contractuali ai operatorului. Garantiile care insotesc dezvaluirea datelor catre terti: consimtamantul persoanei vizate.

​Categorii de persoane vizate:​ clienti/potentiali clienti.

Transmiterea informatiilor prin intermediul Internetului

Orice informatie pe care o veti dezvalui pe Site se poate sa nu fie in siguranta pe durata transmiterii ei prin Internet. Terte parti au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le faceti cand utilizati acest Site. Prin urmare, Societatea nu va fi responsabila pentru prejudiciile pe care le veti putea suferi dumneavoastra sau alta persoana ca rezultat al interceptiei neautorizate in cadrul utilizarii acestui Site.

Declaraţie de non‐garanţie

*CITIŢI CU ATENŢIE* Înţelegeţi şi sunteţi de acord că utilizaţi Site‐ul pe propriul dumneavoastră risc. Serviciul este furnizat „ca atare“ şi "în forma disponibilă" şi în măsura maxim admisibilă permisă de lege. Societatea nu recunoaşte, în mod expres, nicio garanţie, explicită sau implicită, privind Site‐ului şi utilizarea de către dumneavoastră a acestuia, incluzând, dar fără a se limita la garanţiile implicite de mercantibilitate, caracter adecvat unui anumit scop, acurateţe şi ne‐încălcare a drepturilor de autor. Societatea nu face nici un fel de reprezentare sau garanţii cu privire la acurateţea sau completitudinea Conţinutului pus la dispoziţie prin intermediul Site‐ului şi nu‐şi asumă responsabilitatea pentru nici un produs sau serviciu oferit de un terţ sau la care se face reclamă sau al oricărui website conectat la acesta sau prezentat pe orice banner sau material publicitar, şi Societatea nu va fi parte şi nu va fi responsabila în nici un fel pentru monitorizarea vreunei tranzacţii între dumneavoastră şi terţi furnizori de produse sau servicii. Ca şi în cazul achiziţiei unui produs sau serviciu prin orice mijlocire sau în orice mediu, trebuie să vă folosiţi cea mai bună judecată şi să manifestaţi atenţie acolo unde este cazul. Nici un sfat sau informaţie, orală sau scrisă, obţinută de dumneavoastră de la Societate sau prin intermediul Site‐ului nu va crea vreo garanţie nespecificată în mod expres în prezenta Declaraţie privind termenii de furnizare a serviciului.

Limitarea răspunderii

*CITIŢI CU ATENŢIE* Înţelegeţi şi sunteţi de acord că Societatea nu va fi răspunzătoare faţă de dumneavoastră pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, incidentale, speciale, pe cale de consecinţă sau exemplare, care includ, fără limitare, pagube pentru pierderea de profituri, clientelă, utilizare, date sau alte pierderi imateriale, derivate din:

 • (a) utilizarea sau incapacitatea de a utiliza Site‐ul;

 • (b) declaraţii sau conduită a oricărui terţ în ceea ce priveşte Site‐ul;

 • (c) inexactităţi, greşeli sau erori de conţinut;

 • (d) leziuni personale sau daune aduse proprietăţii, indiferent de natura acestora, derivate din accesul şi utilizarea de către dumneavoastră a Site‐ului;

 • (e) orice defecte de program, viruşi, „cai troieni“ sau entităţi similare, care pot fi transmise Site‐ului sau prin acesta de către un terţ;

 • (f) orice altă chestiune privind Site‐ul, indiferent că se bazează pe garanţie, contract, prejudiciu sau orice altă teorie juridică.

Compensatie

Sunteti de acord ca, pe cheltuiala proprie, sa despagubiti, sa protejati Societatea, pe angajatii, agentii si reprezentantii acesteia impotriva oricarei reclamatii, reclamatii ipotetice, urmariri judiciare, actiuni juridice sau proceduri administrative care deriva din sau este corelata cu utilizarea Site‐ului sau accesul la acesta, respectiv din incalcarea prezentei Declaratii de catre dumneavoastra.

Declaraţie de renunţare şi indivizibilitate

Neexercitarea sau neexecutarea de către oricare dintre părţi a oricărui drept sau prevedere a Declaraţiei privind termenii de furnizare a serviciului nu va constitui o renunţare la dreptul sau prevederea respectivă. Dacă oricare dintre prevederile Declaraţiei privind furnizare a serviciului, inclusiv Declaraţia de non‐garanţie sau Limitarea răspunderii, sunt declarate neîntemeiate, neexecutorii sau nule de către o instanţă, părţile cad totuşi de acord ca instanţa să depună eforturi pentru a transpune în practică intenţiile părţilor aşa cum sunt reflectate în prevederea respectivă, iar celelalte prevederi ale Declaraţiei rămân valabile şi în vigoare.

Legislaţia în vigoare

Această Declaraţie privind condiţiile de furnizare a serviciului va fi guvernată de şi interpretată în conformitate cu legile României, fără a lua în considerare conflictul între prevederile legale. Orice acţiune intentată de dumneavoastră împotriva Societatii în temeiul prezentei Declaraţii va fi înaintată exclusiv instanţelor din România, şi orice acţiune intentată de Societate împotriva dumneavoastră în temeiul prezentei Declaraţii va fi prezentată, la alegerea Societatii, instanţelor din Romania sau instanţelor corespunzătoare din jurisdicţia în care domiciliaţi. Dumneavoastră şi Societatea consimţiţi astfel şi vă supuneţi în mod irevocabil jurisdicţiei personale şi locaţiei acestor instanţe.

Modificari ale termenilor si conditiilor

Orice schimbari viitoare vor fi afisate pe aceasta pagina ​www.trencadis.ro in cadrul sectiunii “Termeni si Conditii”. TRENCADIS CORP SRL nu este obligat sa furnizeze informatii privind schimbarea politicii de confidentialitate, utilizatorii fiind singurii responsabili sa verifice regulat termenii si conditiile pentru orice noutati/schimbari.

Comentarii/Cereri

Dacă aveţi orice comentarii sau cereri privind prezenta Declaraţie sau Serviciul, vă rugăm să contactaţi Societatea printr‐o scrisoare trimisa pe adresa societatii.

PRIN ACCESAREA SI FOLOSIREA SITE‐ULUI, CONFIRMATI CA ATI CITIT SI ATI ACCEPTAT TERMENII SI CONDITIILE, PRECUM SI CELELALTE POLITICI DE SECURITATE.

UTILIZAREA SITE‐ULUI DE CATRE DUMNEAVOASTRA IMPLICA ACCEPTAREA NECONDITIONATA A ACESTOR TERMENI SI CONDITII.

IN CAZUL IN CARE NU SUNTETI DE ACORD CU ACESTI TERMENI SI CONDITII, VA RUGAM INCETATI NAVIGAREA PE ACEST SITE.